SVM-Myyntitili

Lue tämä ennen kuin vaihdat asuntoautosi tai -vaunusi uuteen

 

Jos suunnittelet asuntovaunusi tai -autosi vaihtamista uuteen, lukemalla tämän sivun voit säästää merkittävän summan rahaa.

Vaihtotarjous matkailuajoneuvostasi liikkeestä saattaa olla todella huono. Yksityisetkään eivät halua ottaa matkailuajoneuvoasi vaihdossa.

Olet ehkä miettinyt vaunun myymistä itse, mutta siihen liittyvä vaiva ei kiinnosta?

Siivoat, peset, huollat ja katsastat ajoneuvosi.

Kun saat valokuvattua sen, ja lopulta keksittyä jonkinlaisen myyntitekstin ilmoitukseen, alat vastailemaan ostajien kysymyksiin.

Yksi haluaisi varata vaunun ensi perjantaihin asti, kunnes rahoitus selviää.

Toinen vaikuttaa potentiaaliselta ostajalta, mutta asuu 650 kilometrin päässä. Hänen serkkunsa saattaisi ehtiä maanantaina katsomaan, jos varaisit vaunun siihen saakka.

Kolmas ehdottaa vaihdossa mönkijää, jota et tarvi.

Neljäs tarjoaa metsäpalstaa Pieksämäeltä.

Ostajat ovat kyllä potentiaalisia, mutta vaunun kauppaaminen on kiireiseen elämääsi ylimääräistä säätöä, josta et erityisemmin nauti. Vaivannäöstä saattaa saada kohtalaisen palkan, mutta ostajan tinkimisen myötä sekin on pienempi kuin piti alun perin ajattelit saavasi.

 

Älä käytä aikaasi turhaan säätämiseen, vaan myy vaunusi helposti, vaivattomasti ja hyvällä hinnalla Vaunumestalle. Vaihtoehtoisesti voit myydä vaunusi vielä parempaan hintaan Myyntitilimme kautta.

 

Helpoin tapa matkailuajoneuvon vaihtamiseksi seteleihin on myydä se meille suoraan.

Sinun tarvitsee vain tyhjentää tavarasi, ja huolehdimme kaikesta muusta.

Ei pesua, vahausta, siivousta sisältä, katsastusta tai kaasulaitteiden tarkastuksia tai kosteusmittauksia. Hoidamme kaiken puolestasi ja otamme myös täyden vastuun matkailuajoneuvostasi.

Haemme tarvittaessa matkailuajoneuvosi myös kotipihastanne.

Kun paperit on tehty, siirrämme rahat tilillesi suoraan.

 

 

Jos haluat matkailuajoneuvostasi vieläkin paremman hinnan, voit myydä matkailuajoneuvosi Vaunumestan Myyntitilin kautta.

Myyntitilin kautta myydessä pääset yhtä helpolla kuin myymällä matkailuajoneuvosi suoraan meille. Ero syntyy vain siitä, että saat myyntitilin kautta rahasi, kun vaunu tai auto on löytänyt uuden omistajan.

Myyntitilin kautta maksamme matkailuajoneuvostasi ostohintaammekin paremman hinnan, koska meidän ei tarvitse sitoa rahojamme myynnin ajaksi vaunuusi. Näin saat tästä koituvan rahallisen hyödyn itsellesi.

Myyntitilissä sovimme etukäteen hinnan vaunustasi tai autostasi. Sen hinnan päälle laitamme oman palkkiomme, josta muodostuu SVM-myyntihinta.

 


Miksi saat matkailuajoneuvostasi reilun hinnan kauttamme?

 

Otamme matkailuajoneuvostasi hienot kuvat, ja korostamme vaunusi tai autosi parhaita ominaisuuksia, joiden tiedämme olevan halutuimpia ominaisuuksia kyseisessä mallissa.

Myymme matkailuajoneuvosi omien nettisivujemme lisäksi Facebook-tilillämme, Torissa ja Nettikaravaanissa.

Lisäksi meillä on maine luotettavana vaunujen myyjänä. Myymme matkailuajoneuvosi sellaisena kuin se on. Näin voit olla varma, että vaunusi seuraava omistaja ei soittele sinulle pettyneenä ja kysele asioita, joita hänen olisi kuulunut tietää ennen kaupantekoa.


Vaivattoman prosessin jälkeen pääset etsimään itsellesi uutta vaunua ilman vaihtovaunun ongelmaa.

 

Kun myyt vaunusi suoraan meille tai myyntitilin kautta, pääset etsimään itsellesi uuden vaunun halutessasi myös yksityiseltä myyjältä ilman vaihtovaunun ongelmaa. Jos taas ostat vaikkapa täysin uuden vaunun liikkeestä, pääset tekemään edullisemmat kaupat suoralla kaupalla.

 

Tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestamme:

 

Myyntitili oli kyllä toimiva ratkaisu. Tyhjennettiin vain vaunu vaimon kanssa tavaroista ja imuroitiin enimmät roskat. Sitten vein vaunun Vaunumestalle, ja he hoitivat kaiken siitä eteenpäin katsastuksineen ja siivouksineen.

Vaunumestan myyntitilin kautta sain vaunustani erinomaisen hinnan.

Miika Soronen

 

"Yhteistyö Vaunumestan kanssa on ollut erinomaista. Yksi asuntoauto ja kaksi vaunua on myyty/ostettu ja myyntitili toimi oikein helposti ja vaivattomasti. Vahva suositus käyttää myyntitiliä. 👍👍

Henriikka Veneskoski

 

Olen tehnyt yhden vaihtokaupan sekä myynyt kaksi kertaa Vaunumestan myyntitilin kautta. Vaihdossa tulleessa vaunussa oli muutamia asioita, jotka Vaunumesta suostui hyvitti ilman mitään taistelua.

Myyntitili on ollut minulle myös hyvä vaihtoehto. Myyntitilissä pitää mielestäni ottaa huomioon, että myös yritys tarvitsee kaupasta osansa. Mielestäni pyyntini ja firman osuus on aina osunut kohdalleen ja kaupoista on jäänyt hyvä mieli.

Jatkossakin aion käyttää Suomen vaunumestan palveluja, mikäli tarvetta tulee.

Janne Sarin

 

Pyydä arvio matkailuajoneuvostasi lähettämällä vaunusi tiedot viereisellä lomakkeella.

 

Vaunukauppa käy meillä hyvin vuodenajasta riippumatta, joten kysy arvio omasta vaunustasi nyt samantien.

Voit myös soittaa 010 279 9970 tai lähettää sähköpostia myynti@vaunumesta.fi

 

 
Lähetä tiedot
ajoneuvostasi!
  

Haluan myydä:
Myyntitilillä
Suoramyyntinä

Lattialämmitys
Kyllä Ei

Kiitos yhteydenotosta!

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.